SYLT

A SYLT mobilház családot az elegancia és a precizitás jellemzi. A rendkívül tágas nappali lenyűgöz mindenkit, és minden pillanatban a kellemes otthon érzetét kelti. A letisztult, szellős beltér friss tavaszi fuvallatként hat, és ahogy belépsz, már el is felejtheted, hogy ez egy kerekeken guruló ház... A SYLT mobilházak 4 méter szélesek, hosszúságuk pedig 12.5 méter is lehet. Nappali + 2 hálószobával kérhető. Az alapfelszereltség, valamint kérhető extrák listáját, az alábbi linkre kattintva tekintheted meg.

Mobilház ára 20 750 000 Ft

A fentiekben megjelölt ár bevezető ár, és a 11.2 x 4 méteres, 2 hálószobás SYLT mobilházra vonatkozik. További választható méret: 12.5 x 4 méter / 2 hálószoba. Alaprajzok láthatók a képgalériában... Hívj minket!

 

Általános információk / alapfelszereltség / rendelhető extrák... (kattints ide)

 

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com címre a további információkért...

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám L.K_11
Alváz dupla tengelyes
Év 2022
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Hosszúság 11.2 méter
Kandalló elektromos kandalló
Méret 11.2 x 4 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 4.00m
Szigetelés Extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Nagyobb méret választható
Ár bruttó ár (áfát tartalmazza)

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: