POSITANO

A POSITANO mobilház klasszikus külső megjelenése mögött egy lendületes, fiatalos, vidám, valamint kifejezetten praktikusan kialakított beltér rejtőzik. A középen kialakított nappali - étkező - konyha rész lehetővé teszi a családok számára a házon belüli harmonikus életet, mivel lágyan, de mégis határozottan elhatárolja a szülői hálószobát a gyerekszobától, lehetővé téve ezáltal a két generáció számára a védettebb magánszféra kialakítását, mely nagyon fontos szerepet játszik a kellemes családi légkör megteremtésében. A franciaágyas hálószobát hatalmas teraszajtóval láttuk el, hogy a teraszon gőzölgő reggeli kávé mennyei illata lehessen reggelente az ébresztő... A POSITANO mobilház 3.74 méter széles, hosszúsága pedig 9.6 és 12 méter között alakulhat. Kérhető nappali + 2 hálószobával, nappali + 2 hálószoba + irodával, vagy akár nappali + 3 hálószobával. Az alapfelszereltség, valamint kérhető extrák listáját, az alábbi linkre kattintva tekintheted meg.

Mobilház ára 21 510 000 Ft

A fentiekben megjelölt ár bevezető ár, és a 9.6 x 3.74 méteres, 2 hálószobás POSITANO mobilházra vonatkozik. További választható méretek különböző variációkban: 9.6 x 3.74 méteres / 2 hálószoba + iroda, 10.4 x 3.74 méter / 2 hálószoba, 10.4 x 3.74 méter / 2 hálószoba + iroda, 11.2 x 3.74 méter / 2 hálószoba és 12 x 3.74 méter / 3 hálószoba. Alaprajzok láthatók a képgalériában... Hívj minket!

 

Általános információk / alapfelszereltség / rendelhető extrák... (kattints ide)

 

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com címre a további információkért...

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám L.K_4
Alváz dupla tengelyes
Év 2022
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Hosszúság 9.6 méter
Kandalló elektromos kandalló
Méret 9.6 x 3.74 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 3.74 m
Szigetelés Extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Nagyobb méret választható
Ár bruttó ár (áfát tartalmazza)

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: