Nordic Star

A NORDIC STAR család mobilházait főként skandináv területre terveztük. A felhasznált falszigetelő rendszer lehetővé teszi az egész éves használatot rendkívül szélsőséges időjárási körülmények között is. A modern formatervezésnek köszönhetően könnyen beleolvadhat a környezetébe városon belül és városon kívül is egyaránt. Az esztétikus lakótér, a minőségi anyagok és tartozékok biztosítják a mindennapi komfort érzetet. A NORDIC STAR mobilház 3.10 - 3.40 - 3.45 méter szélességben rendelhető, hosszúsága pedig 8 és 11.2 méter között alakulhat. Egy és két hálószobával gyártjuk. Az alapfelszereltség, valamint kérhető extrák listáját, az alábbi linkre kattintva tekintheted meg.

Mobilház ára 20 260 000 Ft

A fentiekben megjelölt ár bevezető ár, és a 8 x 3 méteres, 1 hálószobás NORDIC STAR mobilházra vonatkozik. További választható méretek különböző variációkban: 8 x 3.4 méter, 9.6 x 4 méter, 10.4 x 3.1 méter, 10.4 x 3.4 méter és 11.2 x 3.45 méter. A Skandináv országokban nagyon kedvelt modell. Alaprajzok láthatók a képgalériában... Hívj minket!

 

Általános információk / alapfelszereltség / rendelhető extrák... (kattints ide)

 

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com címre a további információkért...

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám L.K_15
Alváz dupla tengelyes
Év 2022
Fekvőhelyek száma 2+ személy
Hosszúság 8 méter
Kandalló elektromos kandalló
Méret 8 x 3 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 3m
Szigetelés Extra
Szobák száma 1 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Nagyobb méret választható
Ár bruttó ár (áfát tartalmazza)

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: