BALLUM

A BALLUM mobilház beépített, fedett terasza tökéletes hely a reggeli kávé elfogyasztására, a naplemente megcsodálására, vagy akár a pezsgős vacsorák megélésére. Egy lélegzetelállítóan gyönyörű kilátás tovább fokozhatja a BALLUM mobilházban megélhető önfeledt szabadság érzését. Tökéletes otthonná válhat a természet nyújtotta béke és nyugalom tengerén. Egy igazi gyöngyszem! A BALLUM család mobilházai 4 méter szélesek, hosszúságuk pedig 12.5 méter. Kérhető nappali + 2 hálószobával, nappali + 1 hálószoba + irodával, vagy akár nappali + 1 hálószobával. Az alapfelszereltség, valamint kérhető extrák listáját, az alábbi linkre kattintva tekintheted meg.

Mobilház ára 21 180 000 Ft

A fentiekben megjelölt ár bevezető ár, és a 12.5 x 4 méteres, 1 hálószobás BALLUM mobilházra vonatkozik. Rendelhető 2 hálószobával, vagy 1 hálószoba + irodával is. Alaprajzok a képgalériában... Hívj minket!

 

Általános információk / alapfelszereltség / rendelhető extrák... (kattints ide)

 

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com címre a további információkért...

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

 

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám L.K_10
Alváz dupla tengelyes
Év 2022
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Hosszúság 12.5 méter
Kandalló elektromos kandalló
Méret 12.5 x 4.06 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 4.06m
Szigetelés Extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Ár bruttó ár (áfát tartalmazza)

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: